McFarmer.ro - Acordarea de licențe pentru România

McFarmer.ro - Nationala de licență pentru România

Ca proprietar al drepturilor de marcă comercială a McFarmer același proprietar și portal de internet iartă grup aavy cu o protecție internațională licență de zonă teritorială pentru România.

McFarmer este o cale cu totul nou în vânzări imobiliare. McFarmer de o parte, cele internaționale reale portal parteneri de brokeraj imobiliar. În cazul în care agenții imobiliari acreditate furnizează proprietatea comunală, cunoscut sub numele de comunitatea de afaceri, cu divizia de brokeraj. Pe de altă parte, un sistem de intermediari principale și secundare de locuri de muncă și mai ales partenerii magazin, partenerii agenții teinehmenden potențiali în mod regulat. Aceasta funcționează pe un nivel regional, zona de industrie și comerț.

McFarmer este specializata in comercializarea de produse agricole și forestiere imobiliare, agricole de toate tipurile, forestiere, silvicultura, zonele de vânătoare, vânători proprii, Forstgut, apă, arabile și pășuni, terenuri, agricole, ferme, ferme, case de odihnă, hambare, hambare, grajduri , facilități ecvestre, iazuri, Abgrabungsgelände de nisip și pietriș, pietriș gropi până la conac, conace, castele, palate.

Ca un licențiat de McFarmer pentru țara dumneavoastră sunt doar proprietarii de domeniu țării.

Puteți face publicitate un numar nelimitat de proprietăți în portal - gratuit!

Puteți mitvermarkten toate oferite reală partener broker imobiliar alta! Daca va avea succes, trebuie să fie de 50% din taxa de brokeraj a fost de acord!

Există multe beneficii mai mult ...

Îndatoririle includ, de exemplu, traducerea site-ului în limba dumneavoastră.

 

Vă rugăm să vă informați la McFarmer.de german portalul de Internet cu privire la caracteristicile și ofertele.

Sub my.McFarmer.de portalul de distribuție structurat se face cu partenerii magazin.

 

Suntem bucuroși să vă informăm despre caracteristicile și detaliile.

Zurück

Ihre Kontaktdaten

Funktion

Persönliche Angaben / Mein Wunsch ist


Bitte rechnen Sie 3 plus 5.