McFarmer.nl - Licensing Nederland

McFarmer.nl - Nationale licentie voor Nederland

Als eigenaar van de merkrechten van dezelfde eigenaar McFarmer en internet portal vergeeft aavy groep met een internationale licentie territoriaal gebied bescherming van Nederland.

McFarmer is een totaal nieuw pad in verkoop van onroerend goed. McFarmer enerzijds de internationale onroerend goed portal makelaar partners. Waar erkende makelaars bieden gemeente-eigendom, die bekend staat als de gemeenschap zaken met de brokerage divisie. Aan de andere kant, een systeem van hoofd-en zij-job tussenpersonen en vooral winkel partners, het agentschap teinehmenden potentiële partners regelmatig. Dit werkt op regionaal niveau, het gebied van de industrie en handel.

McFarmer gespecialiseerd in de afzet van land-en bosbouw vastgoed, Agrarische goederen van alle soorten, bos, bosbouw, jacht gebieden, eigen jachten, Forstgut, water, akkerbouw en grasland, percelen, boerderij, boerderijen, boerderijen, rust huizen, schuren, graanschuren, stallen , paardensport faciliteiten, vijvers, Abgrabungsgelände voor zand en grind, grind putten tot het landhuis, landhuizen, kastelen, paleizen.

Als licentiehouder van McFarmer voor uw land u de enige eigenaar van het land domein.

U kunt adverteren een onbeperkt aantal eigenschappen in het portaal - gratis!

U kunt mitvermarkten alle aangeboden makelaar andere partner! Als het succesvol is, dan moet je 50% van de overeengekomen courtage zijn!

Er zijn veel meer voordelen ...

Uw verplichtingen hoorde bijvoorbeeld de vertaling van webpagina's in uw eigen taal.

 

Laat u informeren bij de Duitse internetportaal McFarmer.de over de functies en aanbiedingen.

Onder het internetportaal is het my.McFarmer.de gestructureerde verkoop de winkel partners.

 

Wij zijn blij om u te informeren over de kenmerken en details.

Zurück

Ihre Kontaktdaten

Funktion

Persönliche Angaben / Mein Wunsch ist


Bitte addieren Sie 8 und 4.