McFarmer.hu - Licensing Magyarország

McFarmer.hu - Nemzeti engedély Magyarország

Mivel a tulajdonos a védjegyjogok ugyanazon tulajdonosnak McFarmer és internetes portál megbocsát aavy csoport nemzetközi engedéllyel földrajzi területet védelem Magyarországon.

McFarmer egy teljesen új utat az ingatlan értékesítés. McFarmer egyrészt a nemzetközi ingatlan portál közvetítő partnerek. Amennyiben akkreditált ingatlanügynökök nyújtanak közösségi tulajdon, az úgynevezett közösségi üzletet a betétgyűjtési alá. Másrészt, a rendszer fő-és oldalsó munka közvetítők és különösen bolt partnerek, az ügynökség teinehmenden leendő partnerek rendszeresen. Ez úgy működik, regionális szinten, terület az ipar és a kereskedelem.

McFarmer specializálódott A mezőgazdasági és erdészeti ingatlan, Mezőgazdasági termékek mindenféle, erdő, erdészet, vadászat területén, saját vadászik, Forstgut, víz, szántó és legelő, telkek, tanya, tanyák, gazdaságok, pihenés házak, pajták, magtárak, istállók , lovas létesítmények, tavak, Abgrabungsgelände homok és kavics, sóder gödrök fel a kastély, kúriák, kastélyok, paloták.

Az engedélyes a McFarmer adott ország te vagy az egyetlen tulajdonosai az ország területén.

Tudod hirdetni korlátlan számú ingatlanok portál - ingyenes!

Lehet mitvermarkten összes felajánlott ingatlan közvetítő más partner! Ha sikeres, akkor kell 50%-a egyetértett brókeri díj!

Van több szolgáltatás ...

Ön kötelezettségei hallott például a fordítását weboldalak a saját nyelvén.

 

Kérjük, tájékoztassa magát a német internetes portál McFarmer.de a funkciók és ajánlatokat.

Az internetes portál a my.McFarmer.de strukturált értékesítés az üzlet partnerek.

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, a funkciók és a részleteket.

Zurück

Ihre Kontaktdaten

Funktion

Persönliche Angaben / Mein Wunsch ist


Was ist die Summe aus 2 und 9?