McFarmer.bg - Лицензиране на България

McFarmer.bg - Национален лиценз за България

Като собственик на правата над търговската марка на една и съща McFarmer собственика на имота и интернет портал прощава aavy група с международен лиценз териториална защита за Румъния.

McFarmer е изцяло нов път в продажбата на недвижими имоти. McFarmer една страна, международните реални партньори Estate Portal брокер. Когато акредитирани агенции за недвижими имоти, общинска собственост, известен като бизнес общността брокерската дивизия. От друга страна, системата на главни и странични работа посредници и по-специално магазин партньори, потенциални партньори на агенцията teinehmenden редовно. Това работи на регионално ниво, площ на промишлеността и търговията.

McFarmer е специализирана в предлагането на пазара на земеделието и горите на недвижими имоти, селскостопански стоки от всякакъв вид, на гори, горски, ловни стопанства, собствени ловува, Forstgut, вода, земеделски земи и пасища, парцели, земеделски, ферми, ферми, почивни домове, хамбари, зърнохранилища, конюшни , конен съоръжения, изкуствени езера, Abgrabungsgelände за пясък и чакъл, чакъл ями до имението, имения, замъци, дворци.

Като лицензиант на McFarmer за вашата страна са единствените собственици на домейн на страната.

Можете да рекламирате неограничен брой имоти в портала - безплатно!

Може да mitvermarkten всички предлагани брокер на недвижими имоти другия партньор! Ако се окаже успешна, трябва да бъде 50% от договорената брокерска такса!

Има много повече ползи ...

Вашите задължения включват, например, преводът на уебсайта на собствения си език.

 

Моля да се информирате по немски McFarmer.de интернет портал за функциите и оферти.

Според портала my.McFarmer.de структурирания разпределението се извършва с партньорите магазина.

 

Радваме се да ви информират за функциите и детайли.

Zurück

Ihre Kontaktdaten

Funktion

Persönliche Angaben / Mein Wunsch ist


Bitte addieren Sie 1 und 5.